^ Наверх

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Державна установа "Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія"

Семінар проекту Twinning «Наближення законодавства України до законодавства ЄС у сфері засобів захисту рослин і здоров’я рослин, покращення відповідних інспекційних та лабораторних служб»

20 грудня 2017, 12:11

Працівники Державної установи «Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія» взяли участь в семінарі на тему «Необхідні навички та методи навчання для тренерів Держпродспоживслужби в рамках проекту Twinning «Наближення законодавства України до законодавства ЄС у сфері засобів захисту рослин і здоров’я рослин, покращення відповідних інспекційних та лабораторних служб» (м. Львів, 19 грудня).

Під час семінару Райвіс Гросбардіс, постійний радник проекту Twinning, ознайомив учасників з основними завданнями проекту та вчасності з пунктом 2.6.Компоненту 2, в рамках якого проводився даний семінар.

Експерти проекту Байба Браслиня (менеджер з кадрів, Державна служба захисту рослин Латвії) та Інесе Сіла (начальник Департаменту кадрів, Міністерство соціальної політики Латвії) прочитали курс лекцій та провели практичні заняття на теми: «Робочі команди, динаміка розвитку відносин у групі», «Розвиток навичок тренера. Лідерство», «Організація праці. Планування, навички аргументування, розподілу роботи», «Управління часом».

Учасники семінару отримали сертифікати проекту Twinning.

Мета проекту:

Створити законодавчі та управлінські основи для забезпечення належного використання засобів захисту рослин та поліпшення супутніх інспекцій та лабораторних систем відповідно до вимог ЄС. 

Більше інформації про проект: 

http://www.consumer.gov.ua//Proekt_Twinning

https://ec.europa.eu/neighbourhood-enlargement/tenders/twinning_en

Проект у мережі Facebook: https://www.facebook.com/pp.twinning 

       

повернутись назад