^ Наверх

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Державна установа "Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія"

Спільне засідання в сфері насінництва та розсадництва

14 грудня 2018, 15:00

13 грудня 2018 року заступник директора Державної установи "Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія" Климчук Л.О. та завідувач відділу визначення посівних якостей насіння і товарних якостей садивного матеріалу Чубарик Г.М. взяли участь в спільному засіданні з представниками органів місцевого самоврядування, профільних асоціацій, сільгоспвиробниками, іншими зацікавленими органами щодо обігу насіння та садивного матеріалу тільки за наявності сертифікатів на сортову та посівну якість, підтверджень на ввезення насіння для селекційних, дослідних робіт та експонування, запобігання обігу контрафактного насіння, дотримання технології виробництва та знищення насіння, що було організоване управлінням фітосанітарної безпеки Головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області. 

У нараді взяли участь представники Тернопільської митниці ДФС Департаменту агропромислового розвитку Тернопільської ОДА, Державної установи "Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія", ТОВ "Агроскоп Інтернешнл", суб’єктів насінництва та розсадництва, сільгоспвиробників суб’єктів підприємницької діяльності, які здійснюють гуртову та роздрібну торгівлю насінням та садивним матеріалом. 

Заступник директора Климчук Л.О. ознайомила учасників наради із специфікою роботи установи.

Завідувач відділу визначення посівних якостей насіння і товарних якостей садивного матеріалу Чубарик Г.М. акцентувала увагу представників насінництва на проведенні досліджень визначення посівних якостей насіння.

повернутись назад