^ Наверх

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Державна установа "Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія"

Підсумки роботи державних фітосанітарних та контрольно-токсикологічних лабораторій Держпродспоживслужби за 2023 рік та перспективи розвитку нових напрямків їх діяльності у 2024 році

31 січня 2024, 11:59

26 січня 2024 року директор Державної установи «Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія» Ганна Панчишин взяла участь у колегії Держпродспоживслужби на тему: «Підсумки роботи державних фітосанітарних та контрольно-токсикологічних лабораторій Держпродспоживслужби за 2023 рік та перспективи розвитку нових напрямків їх діяльності у 2024 році ».

Під час колегії учасники прозвітували про діяльність роботи державних фітосанітарних та контрольно-токсикологічних лабораторій за 2023 рік.

Також розглянули перспективи щодо розширення сфери акредитацій лабораторій.

«Сьогодні ми повинні бути готовими до швидкого реагування на форс-мажори. І тому кожна лабораторія повинна провести розширення сфер акредитації за декількома напрямами, - доручив Сергій Ткачук, - Наш обов’язок як і перед країнами-партнерами, так і перед нашими громадянами забезпечувати захист продовольчої безпеки України та її іміджу як надійного експортера на міжнародному ринку»

повернутись назад