З 01 квітня 2024 року відділ визначення посівних якостей насіння і товарних якостей садивного матеріалу та якості зерна Тернопільської фітолабораторії розширив сферу своєї діяльності. Крім визначення посівних якостей насіння, відділ проводить аналізи біохімічних і технологічних показників сільськогосподарських культур, зокрема: пшениці, жита, ячменю, тритикале, кукурудзи, вівса, гречки, гороху, ріпаку, сої, соняшнику. Основні показники якості зерна, які визначатимуть фахівці це – органолептичні показники, вологість, вміст смітної і зернової/олійної домішок, металомагнітна домішка, зараженість шкідниками, сажкові зерна, фузаріозні зерна, склоподібність зерна, число падіння, кількість та якість клейковини, натура зерна, вміст дрібних зерен і крупність. За результатами аналізувань видається протокол визначення біохімічних і технологічних показників сільськогосподарських культур.
Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів
Державна установа «Тернопільська фітосанітарна випробувальна лабораторія Держпродспоживслужби»
- Головна
- Новини
- Про нас
- Послуги
- Перелік платних послуг
- Фітосанітарна експертиза (аналізи)
- Аналітика пестицидів, агрохімікатів
- Визначення посівних якостей насіння
- Аналіз біохімічних і технологічних показників сільськогосподарських культур та продуктів їх переробки
- Перелік методів випробування, що використовуються у ВЛ
- Правило прийняття рішення про відповідність продукції
- Державні закупівлі
- Законодавство
- Доступ до інформації
- Інформуємо
- Вимоги до постачальників продукції та послуг
- Міжнародний рік здоров’я рослин
- Забезпеченість фітосанітарної лабораторії тест-системами
- Енергетичний менеджмент
- Адреси найближчих укриттів
- Порядок дій працівників Державної установи «Тернопільська фітосанітарна випробувальна лабораторія Держпродспоживслужби» під час оголошення сигналу «Повітряна тривога»
- Фітосанітарні вимоги країн
- Шкідливі організми
- Фітосанітарний стан Тернопільщини
- Пропаганда знань
- Статті наших співробітників
- Контактна інформація
Аналіз біохімічних і технологічних показників сільськогосподарських культур
04 квітня 2024, 10:58