^ Наверх

Державна служба України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів

Державна установа "Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія"

ІV Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «РОЛЬ НАУКИ У ПІДВИЩЕННІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО РІВНЯ І ЕФЕКТИВНОСТІ АПК УКРАЇНИ

27 травня 2014, 09:52

ІV Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «РОЛЬ НАУКИ У ПІДВИЩЕННІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО РІВНЯ І ЕФЕКТИВНОСТІ АПК УКРАЇНИ»

 

15-16 травня на базі Тернопільської державної сільськогосподарської дослідної станції Інституту кормів і сільського господарства Поділля, за сприяння Департаменту агропромислового розвитку ОДА, Тернопільської філії ДУ «Держгрунтохорона» та Тернопільського національного економічного університету відбулася ІV Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «РОЛЬ НАУКИ У ПІДВИЩЕННІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО РІВНЯ І ЕФЕКТИВНОСТІ АПК УКРАЇНИ».

В роботі даної конференції взяли участь представники Державної фітосанітарної інспекції Тернопільської області: заступник начальника Пасічнюк В.В., начальник управління методологічного прогнозування, біологічного захисту та роботи з пестицидами Джурик Л.В. та начальник відділу методологічного прогнозування Мартович О.М.

При підготовці до проведення даного заходу начальником Державної фітосанітарної інспекції Панькевичем В.С. та начальником управління Джурик Л.В. підготовлено та подано статті «Піренофороз – загроза посівам пшениці», начальником відділу Мартович О.М. «Інокуляція сої – стратегія урожайності» та провідним фахівцем - фітогельмінтологом Державної установи «Тернопільська обласна фітосанітарна лабораторія»  Ваврух О.Р. «Золотиста та бліда картопляні нематоди – біологічні особливості, схожість та відмінність, прогноз поширення в зоні Лісостепу», які ввійшли в матеріали ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю.

За активну участь в організації проведення конференції Державну фітосанітарну інспекцію Тернопільської області в особі начальника інспекції Панькевича В.С. Тернопільською державною сільськогосподарською дослідною станцією ІКСГП НААН відзначено ПОДЯКОЮ «За плідне партнерство та вагомий внесок в організацію ІV Всеукраїнської науково-практичної конференції з міжнародною участю «РОЛЬ НАУКИ У ПІДВИЩЕННІ ТЕХНОЛОГІЧНОГО РІВНЯ І ЕФЕКТИВНОСТІ АПК УКРАЇНИ».

повернутись назад